To je to: Odlučujući meč za naše esportiste u najprestižnijoj Dota 2 ligi!

Pratite prenos od 15:00 časova

  • 0
lebron-levelup-dota2 Printskrin: twitch.tv/dreamleague

Našeg Nikolu ”LeBron” Popovića i njegovu ekipu Level Up danas u 15:00 časova čeka odlučujući meč u najprestižnijoj Dota 2 ligi. Pobeda će im zagarantovati plasman u prvu ligu naredne sezone i novčanu nagradu od $16,000! Prenos će biti emitovan na zvaničnom DreamLeague Twitch kanalu.

Ako niste upoznati sa Level Up-om, u pitanju je srpska esports organizacija koja je nedavno otkrila svoju novu Dota 2 ekipu. Na čelu sastava se nalazi Nikola ”LeBron” Popović, jedan od najiskusnijih dotaša na Balkanu, kao i trener Viktor ”Buktop” Knežević.

Druga Dota 2 DPC sezona se nastavlja. Okrenućemo se drugoj evropskoj ligi, gde će se održati izuzetno važan meč za srpsku Dotu. Domaća ekipa Level Up će ući u okršaj sa evropskim mešanim sastavom Chicken Fighters, koji će odlučiti njihov plasman u narednoj sezoni.

Današnja pobeda nad Chicken Fightersima će poslati naše momke u prvu ligu, gde će se naredne sezone boriti sa najjačim ekipama na svetu!

Duel između Level Up-a i Chicken Fightersa će se odigrati u 15:00 časova i biće emitovan na zvaničnom DreamLeague Twitch kanalu.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA