≫ 

Srpski Dota 2 profesionalac potpisao za internacionalnu ekipu

Da vidimo kako će se BoraNija provesti u novoj ekipi

  • 0
ti10-3-dota Foto: Valve

Domaći Dota 2 veteran Duško ''BoraNija'' Boranijašević će od danas nastupati za evropski sastav Hellbear Smashers. U akciji ih možete gledati 7. jula na regionalnim kvalifikacijama za deseti The International šampionat, kada će odmeriti snage sa najboljim evropskim Dota 2 ekipama.

Primarno kao midlejner, BoraNija je u protekle dve godine uspeo da ostvari solidne rezultate na profesionalnoj sceni, igrajući rame uz rame sa iskusnim igračima kao što su 33, Fata i MiLAN. To je definitivno bio odličan period za srpsku Dotu. BoraNija je tokom svoje karijere osvojio približno 26,782 dolara u nagradama. Sada je vreme da se pridruži sastavu Hellbear Smashers.

Tim do sada nije bio previše uspešan, što će se potencijalno promeniti sa BoraNijom u ekipi. Njihov sledeći cilj je najprestižnije Dota 2 takmičenje, The International, ali prvo moraju da se oprobaju na regionalnim kvalifikacijama. Ovo će biti veoma težak podvig međutim, jer će morati da se suoče sa ekipama kao što su Team Nigma, Team Liquid, OG, Vikin.gg i Level Up.

Za Hellbear Smashers nastupaju:

  1. Markus ''Ace'' Holgard
  2. Duško ''BoraNija'' Boranijašević
  3. Rasmus ''Misery'' Filipsen
  4. Geogri ''Gilgir'' Svistunov
  5. Erik ''tOfu'' Engel

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA