≫ 

Kompanija za proizvodnju marihuane postaje sponzor poznate esports ekipe

Team Undying za 10 dana započinje svoje putovanje na esports turniru u vrednosti od 40 miliona dolara.

  • 0
marihuana Foto: Pixabay

Severnoamerička esports ekipa Undying, koju ćemo gledati na ovogodišnjem The International šampionatu, je konačno pronašla sponzora. U pitanju je Eaze, američka kompanija koja se bavi proizvodnjom i distribucijom proizvoda na bazi marihuane.

The International je najveći i najprestižniji esports turnir na planeti. Ekipe na turniru se takmiče u video igri Dota 2, a njegov nagradni fond ove godine iznosi preko 40 miliona dolara.

Undying je prvobitno izjavio da će takmičiti na najspektakularnijem Dota 2 turniru bez sponzora, ali izgleda da su konačno pronašli partnera - Eaze. Eaze je američka kompanija koja proizvodi širok asortiman proizvoda na bazi marihuane i nudi isporuku na kućnu adresu putem svog sajta. Sve transakcije su potpuno legalne i bezbedne.

Osnovan 2014. godine, Eaze je pomoću investitora uspeo da prikupi preko 200 miliona dolara. Danas je postao sponzor Dota 2 esports tima koji će se takmičiti na ovogodišnjem The International šampionatu.

Posle godinu dana pauze, ovo je prvi The International šampionat koji će se održati od 2019. godine. Najprestižniji Dota 2 turnir će ugostiti 18 najboljih ekipa sveta, koje će se boriti za Aegis of Champions i nagradni fond od $40.018.195.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA