≫ 

Nejmar i Mesi poželeli sreću svojim kolegama gejmerima: PSG.LGD na najvećem esports turniru na svetu

Fudbaleri kluba Pariz Sen Žermen, Mesi, Nejmar i Džordžinjo su ispratili esports ekipu PSG.LGD na najveći esports turnir na svetu - Dota 2 International, gde se najbolje ekipe trenutno takmiče za nagradni fond od 40 miliona dolara.

  • 0
nejmar Foto: Tanjug/Ap

PSG.LGD je kineska ekipa koja je počela svoju profesionalnu Dota 2 karijeru kao LGD. U aprilu 2018. godine sklopili su partnerstvo sa renomiranim velikanima fudbala, Paris Sen Žermenom, i rebrendirali se u PSG.LGD.

PSG.LGD je gotovo uvek važio za jednu od najjačih ekipa na sceni, a 2018. je čak uspeo da dogura do velikog finala International-a, najvećeg esports turnira na svetu. Ovaj tim je u svojoj karijeri osvojio preko 16 miliona dolara.

Danas je počeo i deseti International, gde se najbolje ekipe trenutno bore za nagradni fond od 40 miliona dolara. PSG.LGD se takođe takmiči, i to uz podršku hiljada vatrenih navijača. Sreću su im poželeli čak i njihove kolege iz sveta fudbala - Mesi, Nejmar i Džordžinjo.

Ovo je veoma lep gest sa njihove strane, ali ne znamo koliko im je ova sreća potrebna, pošto je PSG.LGD na turnir ušao kao definitivni favorit. Već uveliko dominira sa dve ubedljive pobede, i deluje nam kao da će definitivno daleko dogurati.

Sigurni smo da ovim fudbalerima esports nije nimalo stran, a znamo čak i da je Nejmar veliki ljubitelj pucačina.

The International Dota 2 šampionat možete gledati na zvaničnom Dota 2 TI Twitch kanalu.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA