Zai potpisao za Team Liquid!

Juče nas je iznenadila vest kada smo saznali da je Ludvig ”zai” Valberg napustio Team Secret, samo da bi ubrzo nakon toga usledilo još jedno iznenađenje, pošto je sam igrač potvrdio da će pojačati Team Liquid.

  • 0
Foto: Team Liquid

Kada bi pričali o Team Liquidu od pre par godina, ovakav transfer nas možda i ne bi toliko začudio, ali verujem da je malo ko očekivao da će Zai baš tamo završiti. Pošto prelazi iz ekipe koja je završila kao treća na Internationalu u ekipu koja se nije ni plasirala na veliki turnir, možemo da očekujemo da Liquid planira da napravi još nekoliko promena.

Za tri godine provedene u dresu Secreta, Zai je uspeo da osvoji čak 3 Major trofeja, kao i da se dva puta plasira među najboljih 4 na Internationalu. Sada je došlo vreme da se Šveđanin isproba u potpuno novom okruženju!

Organizacija se još uvek nije oglasila povodom odlazaka, ali po svemu sudeći, Boxi bi trebao da napusti postavu. To bi takođe značilo da je došao kraj jednoj od najdugovečnijih Dota 2 petorki ikada, pošto su četvorica članova na okupu još od 2017. godine.

Kao ekipe su već neko vreme izgledali kao neko kome malo fali da se pridruži vrhu, ali nikako nisu uspeli da naprave taj korak napred. Organizacija kao Liquid sigurno ima velike ambicije, a dovođenjem Zai-a bi konačno mogli da naprave taj pomak.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA