Duško ''BoraNija'' Boranijašević blizu plasmana u prvu diviziju prestižne Dota 2 lige

Naš dotaš Duško ”BoraNija” Boranijašević i njegova ekipa Chicken Fighters danas su zabeležili svoju šestu pobedu u evropskoj DPC ligi, savladavši Team Bald Reborn u veoma važnom meču. Sada ih samo tajbrejk deli od plasmana u prvu diviziju, gde će se susresti sa najjačim ekipama na svetu.

  • 0
windranger-dota-2 Foto: Valve/Dota 2

Chicken Fighters trenutno deli prvo mesto u ligi sa ekipom Entity (6-1). Na trećem mestu nalazi se tim Brame, koji je trenutno 5-1 u ligi. Brame će sutra odigrati svoj poslednji meč, protiv Into the Breach.

Prateći sezonu i imajući u vidu trenutne rezultate u ligi, verujemo da će Brame uspeti da osigura ovu pobedu. To će ih staviti u trostruki tajbrejk sa Chicken Fighters i Entity-em, koji će se verovatno odigrati sutra. Samo dve od ove tri ekipe će ostvariti plasman u prvu diviziju.

Moramo pomenuti da za Into the Breach igra naš Nikola ”Lebron” Popović, koga verovatno takođe očekuje tajbrejk, ali za eliminaciju iz lige.

Meč između Brame-a i Into the Breach počinje sutradan u 18:00 časova. Možete ga pratiti na zvaničnom Dreamleague Twitch kanalu.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA