Kako je PES21 ocenio srpske reprezentativce

Da li ste zadovoljni ovim ocenama ili mislite da je PES mogao malo bolje da odradi svoj posao? Ko je po vama zaslužio više, a ko manje?

  • 10
Screenshot: PES 2021/Konami

Pre samo par dana stigao je ”novi” PES, koji sa sobom donosi i Evropsko prvenstvo, koji nažalost nismo imali prilike da gledamo ovog leta. Zato smo odlučili da vidimo kako je Konami ocenio naše najbolje igrače, koji bar u video igri mogli da prođu dobri, ako to već ne bude slučaj u stvarnosti.

Najbolje ocenjeni srpski reprezentativac je zvzeda Lacija, Sergej Milinković Savić, kojem je PES dodelio ocenu od 86. Iako možda u nacionalnom timu još uvek nije opravdao svoju ocenu, bio je jedan od vodećih igrača italijanskog kluba prethodne sezone, te ne mogu reći da me ovo iznenađuje.

Iako je Aleksandar Kolarov prešao u Inter u igri još uvek nosi dres Rome. Iskusni bek je dobio ocenu 83, što je odlična ocena kada uzmemo u obzir koliko godina ima. Kada smo već kod iskusnih srpskih igrača koji su promenili klub, Branislav Ivanović je prešao iz Zenite u Vest Bromvič Albion, pa će ponovo imati priliku da zaigra u Premijer Ligi. Za tridesetšestogodišnjeg igrača ocena od 79 je fantastična.

Screenshot: PES 2021/Konami

Dušan Tadić koji je bio pravi vođa naše reprezentacije i Ajaksa je dobio ocenu od 83. Po nekima možda zaslužuje i više, ali ne možemo reći da je to loše. Po meni možda i najveće iznenađenje je Aleksandar Mitrović koji je ima ocenu 79, dok je Luka Jović za 2 bolji. Dok bi u nekom pogledu to imalo smisla, kada pogedamo kakve su sezone imali iza sebe, teško je reći da je fer. Ipak, Luka igra za jedan od najvećih klubova u svetu, pa je možda i zbog toga veći favorit.

Dodao bih da Filip Kostić i Nemanja Matić dele ocenu koja iznosi 82, a talentovani štoper Fiorentine, Nikola Milenković je dobio 79.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nemke

    18. septembar 2020 | 18:25

    Imaju li ovi iz konamija oci? Za ove je svaka ocena preko 65 nagrada

  • Baca

    18. septembar 2020 | 17:55

    Mislim da bi im sve ocene preko 0 bile prevelike.

  • Enab

    18. septembar 2020 | 20:51

    Koliko smo mi jaka reprezentacija,a kao tim,nikakvi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA