Poznati klub iz Mančestera predstavio svoje esports dresove

Da li vam se dopadaju novi dresovi Sitija?

  • 0
FK Mančester Siti Foto: AP/Tanjug

Mančester Siti je ne samo jedan od najboljih fudbalskih klubova u Engleskoj, već i u celoj Evropi. Ipak, tu nije kraj njihovim ambicijama, pošto je taj isti fudbalski klub odluči oda želi da se takmiči i na esports sceni, zbog čega su u saradnji sa Pumom predstavili nove dresove.

Dres je inspirisan dizajnom koji se nalazi na trećem dresu fudbalkse ekipe, a nosiće ga sve njihove esports zvezde u naredni godinu dana. Na samom dresu će se naći i logo Nexen Tire-a i Etisalat-a, koji su dugogodišnji sponzori kluba.

''PUMA i Siti pomeraju granice fudbala i igara stvarajući dres po meri ekskluzivno za naš esports tim. Ovaj dres predstavlja boatu muzičku industriju i kulturu našeg grada'', izjavili su predstavnici klub iz Mančestera.

Mančester Siti je najpoznatiji po svojoj FIFA ekipi, pošto se za sada još uvek nisu proširili na druge igre, kao što je to na primer uradio PSG, koji ima svoje Dota 2 i League of Legends timove.

Ova majica je danas krenula u prodaju, pa požurite sa kupovinom jer su zalihe limitirane.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA