Meni Pakjao postao ambasador mobilne igre Mobile Legends: Bang Bang

Legendarni bokser će promovisati popularnu mobilnu igru i biti ambasador na Filipinima.

  • 0
Manny Pacquiao, Meni Pakjao Foto: Tanjug/AP

Ubrzo nakon što je mobilni klon League of Legends-a dostigao milijardu preuzimanja, kompanija je otkrila da je sklopila partnertstvo sa bivšim bokserskim šampionom sa Filipina. Po njihovim rečima, kompanija je već neko vreme bila zainteresovana za ovo partnerstvo, jer su po njihovom istraživanju otkrili da su 70% njihovih korisnika veliki ljubitelji bokserske legende.

Marketing menadžer kompanije na Filipinima je za lokalne medije izjavio da njihova igra deli sličnosti sa boksom. Baš kao u sportu, igrači moraju da poseduju određene veštine, odlučnost, fizički napor i najvažnije metalnu žilavost, jer ne možete savladati protivnika samo na snagu.

Pakjaou je igra već dobro poznata jer njegovi najmlađi dosta vremena provode u njoj, tako da je odluka da se upusti u ovo partnerstvo bila brza i jednostavna. MLBB tim je najavio nova iznenađenja narednih meseci i zajedno sa Filipincem poželeo sreću svim gejmerima koji pokušavaju da se probiju na profesionalnoj sceni u ovoj mobilnoj mobi (mobile online battle arena).  Mobile Legends je dosta porastao u popularnosti na Filipinima zadnjih meseci, tako da ćemo videti da li igra može da prikupi još više igrača ovim kapitalnim marketinškim potezom.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA