Četrnaestogodišnjak oborio sve rekorde u FIFI i potpisao prvi profesionalni ugovor

Kako ste vi u ovim godinama igrali video igre?

  • 1
video-igre

Foto: Unsplash

Dečak po imenu Anders Vejrgang je ostvario nešto što niko nikad ranije nije uspeo, zbog čega je sa samo 14 godina potpisao svoj prvi profesionalni ugovor.

Kao mnogi klinci, tako sam i ja njegovim godinama voleo da sa vremena na vreme da odigram FIFU ili PES, ali mi nikada ne bi palo napamet da mogu od toga da zarađujem ozbiljan novac. Ipak, kada ste toliko dobri, onda i nije više toliko važno koliko godinama imate. Ovaj četrnaestogodišnjak je postavio rekord novi rekord tako što je postao prvi igrač koji je ikada uspeo da veže 210 pobeda i nijedan poraz.

Samim tim, poznati nemački fudbalski klub, Red Bul Lajpcig, je primetio partije četrnaestogodišnjaka, zbog čega su već odlučili da mu ponude profesionalni ugovor. Međutim, kako nije još uvek napunio 16 godina još uvek ne sme da se takmiči na turnirima, što znači da će nemački klub morati da se strpi pre nego što ovaj momak zapravo zaigra za njih.

Svakog vikenda ovaj momak poziva ljude da dođu na njegov stream, gde doslovno razbija svoje protivnike pred desetinama hiljada ljudi. Prošlog vikenda je odigrao 30 mečeva i uspeo je da postigne preko 200 golova, što je nešto više od 6 golova po utakmici.

 

Ispod možete da pogledate njegovu postavu, koja je ispunjena stvarno vrhunskim igračima:

GK – Marc-André ter Stegen – 90LB – Paolo Maldini (ICON) – 88CB – Ferland Mendy – 83CB – Raphael Varane – 86RB – Gianluca Zambrotta (ICON) – 86CDM – Ruud Gullit (ICON) – 90LM – Kylian Mbappe  – 90RM – George Best (ICON) – 88CAM – Patrick Vieira (ICON) – 88CAM – Ronaldo (ICON) – 94ST – Cristiano Ronaldo  – 92

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nemke

    3. decembar 2020 | 09:58

    Dajte mu da igra sa nekim drugim timom pa da vidimo, u fifa 20 sam imao Zubu, skoro svaki sut sa njim je bio gol, a gledaj njegov tim. Kako god 230 pobeda je impresivno, svaka cast.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA