≫ 

Ovo su regionalni šampioni FIFAe Svetskog kupa

Timovi širom sveta su se takmičili u virtuelnim mečevima Fife 21 na Xbox i Playstation platformama.

  • 0
Foto: FIFAe

Ovogodišnji FIFAe klupski Svetski Kup odigran je preko interneta i igrači su se takmičili iz svojih domova na turniru čiji format je baziran na šest različitih zona koje su pokrivale svaki region planete. Više od 480 timova započelo je kvalifikacije za FIFAe Club World Cup 2021, a 42 ekipe je stiglo do faze finala zona. Timove predstavljaju dva igrača koji igraju mečeve protiv ostalih klubova a tri poena se osvajaju za svaku pobedu.

U subotu dobili smo osvajače zona 1, 3 i 5 dok su se finala preostalih zona igrala u nedelju. Dire Wolves, 25 E-Sports i ELS Torneios Online su krunisani kao pobednici Okeanije, Afrike, Bliskog istoka i Južne Amerike. Nedeljna finala su počela utakmicama između Blue United eFC i WICKED ESPORTS, a Blue United je triunfovao ukupnim rezultatom 9-3 u poenima.

Evropski timovi su igrali u zoni 4, a u finalu su se sastali Astralis i italijanski sastav Mkers koji je na kraju dana pobedio rezultatom 9-6, iako su počeli duel sa dva poraza. Zona 6 je sačinjavala timove iz Severne Amerike a dobro poznati favorit, Complexity, je uspeo da postane dvostruki osvajač zone pošto su pobedili New York City Esports sa 9-3. U nastavku se nalaze nagrade koje su osvojili šampioni svake zone.

  1. Zona - Dire Wolves - $13,000
  2. Zona - Blue United eFC - $17,500
  3. Zona - 25 E-Sports - $22,000
  4. Zona - Mkers - $27,500
  5. Zona - eLiga Sul - $23,000
  6. Zona - Complexity - $22,000

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA