NFL kvoterbek postaje član velikog esports tima

Još tradicionalnih sportista ulazi u svet esporta

  • 0
NFL, takmičenje, američki fudbal, logo Foto: Tanjug/AP

Jedna od najvećih američkih esports organizacija, FaZe Clan, je pružila dobrodošlicu 23-godišnjoj zvezdi američkog fudbala, Kajleru Mareju. Kao poslovni partner i influencer, mladi fudbaler će od danas podržavati organizaciju na finansijskom i medijskom polju.

Kajler Marej trenutno nastupa za Arizona Kardinalse u NFL-u. Iako je većinu svog života proveo u svetu sporta, gde je ostvario ogroman uspeh, mladi kvorterbek je otkrio da su upravo video igre njegova skrivena strast.

''Celog života sam igrao video igre'', izjavio je Kajler Marej. ''Prava je čast postati član FaZe porodice, i ovo je definitivno jedan od najvažnijih trenutaka u mojoj karijeri. U nove pobede!''

U čast novoostvarenog partnerstva, FaZe Clan će predstaviti specijalnu FaZe K1 kolekciju odeće, sa brendiranom majicom i duksericom. Kolekcija će se prodavati putem zvaničnog FaZe Clan sajta od 29. aprila, po ceni od 40-90 dolara.

Ovo nije prvi put da FaZe Clan ulazi u svet tradicionalnog sporta. Organizacija je prošle godine sklopila partnerstvo sa NFL-om i NHL-om, kao i poznatim NBA igračima LeBron Džejmsom i Benom Simonsom, koji je takođe postao FaZe Clan investitor.

FaZe Clan je izuzetno uspešna esports organizacija, sa timovima u igrama kao što su Call of Duty, Counter Strike: Global Offensive, PUBG, FIFA, Fortnite, Valorant, i drugim.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA