FK Napoli zvanično stiže u PES

Još jedan klub manje za FIFU

  • 0
FK Napoli Foto: AP/Tanjug

PES je dobio ekskluzivna prava na FK Napoli, koji će biti deo svih budućih igara, što FIFU ostavlja bez veoma značajnog kluba iz italijanske Serije A.

Fenomenalne vesti za sve PES igrače i ljubitelje italijanskog fudbala. Gejming kompanija koja je napravila čuvenu fudbalsku simulaciju je uspela da ostvari prava na FK Napoli, jedan od najuspešnijih klubova u Italiji. Počevši od 2022/23 sezone, PES će postati jedina fudbalska igra koja ima prava na ovaj klub. Ljubitelji FIFE će tako nažalost ostati bez šanse da zaigraju kao FK Napoli.

FK Napoli je osnovan 1904. godine u Napulju, italijanskoj pokrajni Kampanija. Napoli je bio pobednik Serije A dva puta, prvi put u sezoni 1986/87, a drugi put u sezoni 1989/90. Osim toga, pet puta je osvojio Kup Italije. Od međunarodnih trofeja Napoli je u sezoni 1988/89 osvojio Kup UEFA i Intertoto kup 2008. Napoli je deveti klub po uspešnosti u istoriji italijanskog fudbala i najuspešniji klub u južnoj Italiji.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA