UEFA i Fortnite organizuju novi turnir - prijavite se i osvojite nagrade!

Takmičenje će trajati u periodu od 16. do 17. juna

  • 0
uefa-fortnite-kup2021 Foto: Epic Games/UEFA

Sa Evropskim prvenstvom u fudbalu na vidiku, Fortnite i UEFA su zajedničkim snagama spremili pravu poslasticu za sve ljubitelje ove popularne igre. Spremite se za novi UEFA EURO 2020 Fortnite kup! Prijavite se i vi!

Nije nikakva novost da Fortnite često organizuje turnire koji su otvoreni za sve igrače, gde mogu osvojiti sjajne nagrade. Ovi turniri su najčešće kreirani u saradnji sa drugim franšizama i kompanijama, kao što je Marvel na primer.

Kako polako ulazimo u sezonu novog Evropskog prvenstva u fudbalu, Epic Games i UEFA ne samo da su nam spremili fenomenalne kostime u igri, već i čitav turnir posvećen ovoj istorijskoj manifestaciji, pre svega kako bi spojili ljubitelje tradicionalnog sporta i Fortnite-a, i pružili nam nove i zabavne načine da osvojimo sjajne nagrade.

Turnir počinje 16. juna i trajaće do 17. juna. Kao i kod drugih Fortnite kupova, da biste se prijavili, sve što treba da uradite je da uključite igru 16. juna i izaberete UEFA EURO 2020 Fortnite kup.

Na zvaničnom UEFA sajtu saznajemo da najbolje takmičare čekaju čak i novčane nagrade. Celu vest pogledajte ovde.

Evropsko prvenstvo u fudbalu 2021. šesnaesto je po redu Evropsko prvenstvo, a održaće se u 11 gradova širom Evrope, od 11. juna do 11. jula 2021. godine.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA