Sjajne vesti za ljubitelje Fife 21! Pogledajte šta se nalazi u Ultimate Team paketima pre kupovine

EA Sports je dodao novu funkciju u FIFA 21 Ultimate Team, koja omogućava igračima da vide šta se nalazi u FUT paketu pre nego što ga kupe.

  • 0
Foto: Electronic Arts/EA Sports/FIFA 21

Opcija pod nazivom Ultimate Team Preview Packs omogućava nam da vidimo sve kartice koje sadrži jedan FIFA 21 Ultimate Team paket, što može da olakša odluku da li želimo da uložimo svoje FUT coinove ili FIFA poene, valutu koja se koristi za kupovinu packova i FUT Draft ponudu. Iako ne morate da kupite paket koji proveravate, FIFA 21 Ultimate Team vam neće dozvoliti da u naredna 24h koristite ovu funkciju za istu vrstu pakovanja.

Ultimate Team Preview Packs važi samo za pakete koji su došli direktno iz FIFA 21 Ultimate Team prodavnice. Paketi koje dobijete tako što ispunite zadatke, putem izazova (squad-building challenges), Division Rivalsa ili FUT Champions nagrada, neće imati ovu funkciju.

Ovo je jedna od najvećih promena koju je EA primenio na FIFA Ultimate Team, od kada se ovaj mod nalazi u igri. Nakon 12 godina duge borbe, igrači će konačno imati neku vrstu kontrole nad paketima koje kupuju. I to u pravom momentu jer se pritisak evropskih vlada povećava u slučaju loot boxova, koji su već zabranjeni u Belgiji i Holandiji. FUT je pod istragom jer se dovodi u vezu sa kockanjem, a videćemo kako će FIFA zajednica reagovati na ove revolucionarne promene.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA