Ronaldinjo dribla Madriđane i u FIFI 21!

Početkom ovog meseca krenula je humanitarna akcija Gamers Without Borders International Esports Festival u kojoj možete gledati vrhunske sportiste kako se takmiče između sebe u njihovim omiljenim video igrama.

  • 2
Ronaldinjo Foto: Instagram/ronaldinho

Baš kao u bokserskim mečevima, socijalne mreže na ovom događaju služe za sportsku razmenu packi pre zvaničnog meča, a ovog vikenda sudarili su se legenda Barselone Ronaldinjo i kapiten Real Madrida, Serhio Ramos. Nakon kratkog ukrštanja mačeva na socijalnim mrežama, hajp je dostigao zadovoljavajući nivo, i fudbalske zvezde su zakazale FIFA 21 duel za nedelju.

Mečevi su bili pravi užitak za sve ljubitelje El Klasika, a Ronaldinjo je dokazao da je prveliki zalogaj za španskog defanzivca, baš kao što je to nekada bio u dresu Barcelone. Ramos je imao kontrolu u prvom meču, ali nije uspeo da iskoristi šanse i poražen je u oba duela rezultatima 1-0 i 2-0.

Meč između ova dva fudbalska velikana možete pogledati u nastavku. Gamers Without Borders događaj traje do 8. avgusta, zato očekujte da vidite još sportista sa džojsticima u rukama narednih dana. Ronaldinjo je zaradio 30.000 dolara, a Ramos 20.000 koje će otići humanitarnim organizacijama poput UNICEF-a, Gavi i Direct Relief-a.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA