Stigao je demo za PES22 – Možete ga isprobati već sada!

Konami je kao iz vedra nema jutros iznenadio sve svoje fanove kada je bez ikakve prethodne najave izbacio navodnu demo verziju za PES22, koja se za sada zove ”New Football Game” (nova fudbalska igra)!

  • 0

Foto: Konami

Demo je dostupan svim igračima do 8. jula na svim PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S konzolama i pritom nije potrebno imati aktivnu PS Plus ili Live Gold pretplatu. Konami se dodatno izjasnio da je ovo pre sveg test i da žele da isprobaju servere na kojima bi radila igra, dok gejmplej i vizuali još uvek nisu konačni.

Ovaj demo je posebno važan za Konami i PES, pošto će PES22 po prvi put koristiti novi Unreal Engine, koji bi kompletno mogao da promeni kako se igra popularna fudbalska simulacija. Takođe su napomenuli da je glavna verzija već naprednija od onoga što vidimo u demo verziji.

Demo verzija dozvoljava samo online 1v1 igre, a Mančester Junajted, Bajern Minhen, Juventus i Barselona su jedine ekipe koje možemo isprobati. Dok igrate bude vam odmah jasno da ovo nije još uvek gotov proizvod, ali se takođe osete i drastične razlike u odnosu na ranije iteracije igre, zbog čega možemo reći da smo uzbuđeni kada je u pitanju budućnost PES-a.

U prilogu ispod možete videti kako to sve izgleda.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA