Najbolje ekipe za zabavnu FIFA 21 karijeru

Nova Fifa nam stiže ove jeseni i ovo su poslednji meseci u kojima je Fifa 21 i dalje popularna. Ali to ne znači da se ne možete dobro zabaviti u karijera modu sa timovima koje ćemo pomenuti u ovom tekstu.

  • 0
Foto: FIFAcom

Salford City F.C.

Ako ne želite da igrate sa jakim klubovima iz igre onda možete da date šansu timu iz EFL League Two, Salford City-u. Za one koji nisu upoznati sa ovim timom, vlasnici su grupa bivših igrača Mančester Junajteda Niki Bat, Geri i Fil Nevil i Pol Skols. Za tim iz ovako niskog ranga takmičenja imaju solidan transfer budžet, a i igrači u timu su veoma solidni i možete da se dostojno borite protiv svih ekipa iz EFL League Two. Tim je idealan za one koje žele da imaju dugačku karijeru i izbore se za mesto u najprestižnijoj Premier ligi.

SK Rapid Wien

Red Bull Salzburg je izbor za hipstere, ali povratak najuspešnijeg austijskog tima u vrh Evrope je posao za ljubitelje tradicionalnog fudbala. Rapid iz Beča nema evropske trofeje, ali imaju mnogo uspeha u domaćim prvenstvima. Dovedite igrače koji će vam omogućiti plasman u Ligu Evrope, a sledeća stanica može biti Liga šampiona.

Malmo

Ako zanemarimo najjače lige, pronaćićemo dosta interesantnih evropskih klubova vrednih pažnje. Malmo je definitivno jedan od njih kao i sama švedska liga. Malmo je jedini tim sa severa koji je stigao do finala nekog evropskog kupa, a glavni zadatak u Fifa karijeri bi bio da ih vratite u te tokove. Možda vratiti Zlatana Ibrahimovića da bude zvezda koja će voditi ekipu do novih uspeha?

Zlatan Ibrahimovic statua Foto: Tanjug/Johan Nilsson/TT News Agency via AP

Bayern Munich II

Zašto se uvek koncentrisati na prvoligaše kada mladi timovi mogu da budu još zanimljiviji za igranje. Mlade nade Bajerna se nalaze u trećoj nemačkoj ligi, i nama je makar zanimljiva zamisao da postoje dva Bajerna u prvoj ligi koja se bore da dokažu da može biti samo jedan Bajern.

Guadalajara

Baš kao i Atletik Bilbao, u Gvadalahari igraju isključivo domaći, odnosno meksički igrači. Ovo je pravi test za fudbalske stratege zbog ograničenog tržišta igrača.

Đovani dos Santos Foto: Tanjug/AP

Blackburn Rovers

Nekadašnji šampion Premier lige je zakovan za Čempionšip i na vama je da ih vratite u dane kada su se svi plašili gostovanja na Evud Parku. Tim nema loše igrače, a Adam Armstrong možda može biti vaš novi Alan Širer.

Paris FC

Druga, daleko manje poznata ekipa iz Pariza. Takmiče se u Ligi 2 i nisu bili deo prve lige još od sedamdesetih godina. U igri se nalazi mnogo talentovanih francuza koji mogu da pojačaju ovaj tim za male pare, a zanimljiva je i zamisao da osvojite Ligu šampiona pre gradskog rivala Pariz Sen Žermena.

1860 Munich

Nekadašnji prvoligaši se nalaze u trećoj nemačkoj ligi i ako vam se svidela ideja sa Paris FC, onda će vas 1860 Minhen još više zabaviti. Tim je već nekoliko puta bio pred vratima bankrota, a možda ste vi baš taj koji će vratiti osmeh na lice lojalnim navijačima i vratiti ekipu tamo gde pripada.

Kaiserslautern

Kajzerslautern je uspeo svojevremeno da osvoji Bundesligu čim su napustili niži rang takmičenja, a zanimljiva je ideja da to ponovo uradite sa ekipom koja se trenutno nalazi u trećoj nemačkoj ligi. Interesantno je da ekipa u realnosti ima stadio od 50,000 mesta, a takmiče se u ligi koja je odmah iznad amaterskih prvenstava.

Dynamo Dresden

Treća nemačka liga je veoma interesantna jer možemo da nađemo dosta timova koji su nekad bili u vrhu nemačkog fudbala. Dinamo iz Drezdena je osvojio čak osam titula Bundeslige, ali od kada se Nemačka ujedinila nisu imali mnogo sreće. Tim će sledeće sezone igrati drugu ligu, a vaš cilj bi mogao da bude da ih vratite u sam vrh Bundeslige.

Dinamo Drezden, navijači, koreografija Printskrin: Youtube/76hoffi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA