• 0

Vulverhempton započeo saradnju sa esport ekipom

, Telegraf

Jedna od najpoznatijih svetskih esport organizacija, EG, je danas predstavila najnovije dresove u saradnji sa Vulverhemptonom,fudbalskim klubom iz Engleske, čiji će se grb takođe naći na dresu.

  • 0

Samo par sati pre nego što je predstavljen dres, dve partije su i zvanično objavile početak partnerstva, pošto je vlasnik Vulverhemptona, Fosun Sports Group, investirao u organizaciju, čije se vrednost procjenjuje na 225 miliona dolara.

Što se dresova tiče, grb britanske ekipe će se videti sa desne strane, dok će grb EG-a biti na levoj strani. Grb Vukova će se takođe naći i na leđima, iznad imena igrača, gde će se odlično videti partnerstvo između dve strane.

Cena dresova kao i što je očekivano neće biti mala, pošto će majica sa kratkim rukavima koštati $59,99, dok će sa dugim rukavima biti 5 dolara skuplja.

Ovo nije prvi put da imamo priliku da vidimo saradnju između fudbalskih klubova i esports organizacija. PSŽ je već godinama partner kineske organizacije LGD, koja je jedna od najboljih na Dota 2 sceni, a nedavno je i fudbalski klub iz Monaka započeo saradnju sa Gambitom.

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima