Vlasnici NBA ekipe San Antonio Spars ulažu u esports organizaciju

Vlasnici NBA franšize San Antonio Spurs, Spurs Sports & Entertainment, investiraju u Tribe Gaming.

  • 0
Foto: Tribe Gaming

Tribe Gaming je organizacija koja se takmiči u mobilnim esportovima i osnovana je 2017. godine u San Antoniju, Teksas. Osnivač ekipe je rekao da će ovaj potez otvoriti mnoge mogućnosti za saradnju sa kompanijom za sport i zabavu, i pomoći im da dominiraju u svetu mobilnog esportsa. Spurs Sports iza sebe ima nekoliko decenija uspeha u tradicionalnom sportu i predstavnici Tribe Gaming-a veruju da će ovo pomoći gejming organizaciji da dostigne nove visine.

U teksašku ekipu su već uložili NBA igrač Charlotte Hornets-a Gordon Hejvord, veteran gejminga na mobilnim telefonima Kristian Segerstejl, WWE rvač Klaudio Kastagnjoli i drugi. Organizacija trenutno ima pet timova koji se takmiče u igrama Brawl Stars, CoD: Mobile, Clash Royale, League of Legends: Wild Rift i Clash of Clans. Pored esports ekipa, deo organizacije je i 18 kreatora sadržaja. Tribe je ne tako davno objavio i da su sklopili partnerstvo sa Elgato brendom koji dizajnira periferije za PC kao što su kamere, osvetljenje i mikrofoni. Sve što jednom jutuberu treba.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA