Osam takmičara, a samo jedan može biti predstavnik Srbije na svetskom IeSF šampionatu

Polako se približavamo finalnim PES21 kvalifikacijama za svetsko IeSF prvenstvo, nakon kojih ćemo saznati ko će imati čast da predstavlja Srbiju na Svetskom esport šampionatu. Pridružite nam se u subotu, 14. avgusta, gde će se 8 vrhunskih PES takmičara boriti za samo jedno preostalo mesto! Prenos turnira će biti emitovan na zvaničnom Klan RUR YouTube kanalu. Čekamo vas!

  • 0
sese-irl-pes

Foto: SESE

Da bi došli do ove faze, organizovali smo dva velika kvalifikaciona turnira, a po četiri najbolja takmičara sa oba bi se kvalifikovala na veliko završnicu. Pobednik prvog kvalifikacionog turnira bio je Đorđe ”Djole95” Miličević, koji će našu zemlju predstavljati i na Nacionalnom Kupu u Ukrajini, samo nekoliko dana po završetku ovih kvalifikacija. Pored njega preko ovih kvalifikacija svoje mesto su obezbedili Aleksandar ”Krle” Krstić, Stefan ”Kepa” Slavković i Bojan ”BokiTodor” Todorović.

Druge kvalifikacija su takođe bile veoma neizvesne, a nekoliko igrača je uspelo da napravi par velikih iznenađenje, pa je kao pobednik izašao Nikola ”Nottambulo” Janić. Pored njega, među osam najboljih će se naći Predrag ”pedjapedja” Stojković, Ranđel ”RMraka” Mikić i Milutin ”Milutin” Milenković.

U prilogu ispod možete videti žreb turnira, a svi mečevi će se igrati u BO3 formatu, osim velikog finala, gde će igrati BO5.

 

Vidimo se 14. avgusta u 11:00! Prenos će biti emitovan na zvaničnom Klan RUR YouTube kanalu! Srećno svim takmičarima!

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA