PES kvalifikacije za svetsko prvenstvo: Pala je i Češka, večeras igramo protiv Slovenije

Ajmo Boki!

  • 0
boki-todor-srbija-pes-iesf Foto: SESE

Srpski PES reprezentativac Bojan ”Boki Todor” Todorović je sinoć uspeo da savlada i Češku sa ubedljivim rezultatom 2:0, i plasira se u sledeću rundu regionalnih kvalifikacija za svetsko IeSF prvenstvo. Večeras u 19:30 časova sledi duel sa Slovenijom, a potom i okršaj sa Rumunijom u 20:15.

PES kvalifikacije su organizovane u takozvanom Double Elimination Bracket formatu. To znači da svi igrači imaju pravo na jedan poraz, ali u slučaju drugog će završiti svoje učešće na turniru. Boki je nažalost poražen u svom debitantskom meču protiv reprezentacije Hrvatske, što ga je stavilo na jedan korak od eliminacije.

Ipak, Bojan nije klonuo duhom. Iako se našao u nepovoljnoj situaciji, uspeo je da savlada reprezentaciju Crne Gore i Češke i tako se približi svetskom IeSF prvenstvu.

U trećoj rundi ga čeka Slovenac, sa kojim će se sastati večeras u 19:30 časova. Ako uspe da ga pobedi, Bokiju sledi i duel sa Rumunom, koji će se održati u 20:15 časova.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA