Srpski reprezentativac završio učešće na regionalnim PES kvalifikacijama za svetski šampionat

Rumunija je bila za nijansu bolja

  • 0
boki-todor-srbija-pes-iesf Foto: SESE

Posle napete utakmice protiv reprezentacije Rumunije, Bojan ”Boki Todor” Todorović je nažalost završio svoje učešće na regionalnim PES kvalifikacijama za svetsko IeSF prvenstvo.

PES kvalifikacije su organizovane u takozvanom Double Elimination Bracket formatu. To znači da svi igrači imaju pravo na jedan poraz, ali u slučaju drugog će završiti svoje učešće na turniru. Bojan se posle poraza od Hrvatske u prvoj rundi takmičenja već našao u nepovoljnoj situaciji.

Ipak, nije klonuo duhom. Uspeo je da savlada Crnogorca, Čeha, a sinoć i Slovenca, kako bi se plasirao u četvrtfinale kvalifikacija, gde ga je čekao Rumun.

Igrači su bili izjednačeni, a utakmica je bila napeta. Rumunija je na kraju ipak bila za nijansu bolja, pobedivši duel sa rezultatom 2:1. Boki je čitave kvalifikacije završio na 5. mestu, od ukupno 16 takmičara.

Srbija se tako ni ove godine neće naći na internacionalnoj pozornici IeSF šampionata, barem kada je PES u pitanju. Želimo da se zahvalimo Bojanu i da mu poželimo sreću na budućim turnirima. Pokazao je da je najjači u Srbiji i da je više nego dostojan protivnik najboljim PES igračima iz Evrope. Vidimo se na sledećim IeSF kvalifikacijama!

Naša Dota 2 ekipa je takođe ispala sa regionalnih kvalifikacija, ali ovo ipak nije kraj za Srbiju na ovogodišnjem IeSF prvenstvu. Slede i CS:GO i Tekken 7 kvalifikacije, koje će se održati 22. septembra.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA