Vlada ”Cold Heart” Stanković sutradan započinje svoje učešće na regionalnim IeSF kvalifikacijama

Srpski reprezentativac Vlada ”Cold Heart” Stanković će sutra od 19:30 započeti svoje učešće na regionalnim IeSF kvalifikacijama gde će se u grupi A sastati sa predstavnicima Bosne i Hercegovine, Turske i Slovačke.

  • 0
coldheart-tekken-irl1 Foto: SESE

Za razliku od ostalih video igara i drugih kvalifikacija, Tekken 7 će imati nešto drugačiji format. Takmičiće se samo 12 reprezentacija, koje će biti podeljene u tri jednake grupe. Po dva najbolja takmičara iz svake grupe će se plasirati u narednu fazu.

Tada će se igrati tzv. Round Robin format, što znači da će svako imati priliku da odigra sa svakim. Po tri najbolja takmičara iz te faze će plasirati na veliku završnicu koja će se održati u Eilatu.

Prvo kolo počinje sutradan od 19:30, kada će se Vlada reprezentativcem Slovačke. U isto vreme dan kasnije ga čeka okršaj sa Turčinom, dok će se u poslednjem kolu grupne faze sastati sa predstavnikom BIH.

Želimo Vladi puno sreće na predstojećim kvalifikacijama, a za sve ostale informacije o ovom turniru, možete zapratiti našu stranicu! Intervju sa Vladom ”Cold Heart” Stankovićem možete pročitati na sledećem linku!

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA