Diogo Žota predstavio FIFA22 tim koji se neće dopasti navijačima Liverpula

Zvezda Liverpula, Diogo Žota, je predstavio svoj FIFA22 sastav, koji je ispunjen najboljim mogućim igračima, ali koji se možda isto tako neće dopasti navijačima njegovog kluba!

  • 0
diogo žota

Foto: Tanjug/Ap

Diogo Žota je jedan od najboljih FIFA igrača među fudbalerima, što je i pokazao prošle godine kada je uspeo da ispuni 30-0 FUT Champs izazov. Takođe je osvojio i FIFA20 ePremier ligu savladavši svoj saigrača Trenta Aleksander-Arnolda, zbog čega nije iznenađenje što je predstavio neverovatno dobar Ultimate Team sastav i za novu FIFA22 igru.

Iako obično viđamo igrače kako igraju sa svojim saigračima, pa čak i sa sobom, Žota je napravio tim u kojem nema nijednog igrača iz Liverpula. Ne samo da nije ubacio igrače kao što su Salha, Van Dajk i Mane, već ni samog sebe nije iskoristio. Njegovu postavu možete videti u prilogu ispod, a videćete da koristi samo najbolje fudbalere današnjice, zajedno sa pravim velikanima fudbala, koji se u igri nalaze kroz ICON kartice.

Foto: EA SPORTS

Ovo je sigurno jedan od najjačih FIFA22 timova koje ste videli, naročito u ovim fazama igre, kada još uvek nema toliko TOTW i TOTY kartica. Pošto je EA SPORTS uklonio kartice sa ocenama 99, koje bi inače igrači dobili, više nemaju toliku prednost u odnosu na ostale igrače.

Da li će se njegovi saigrači naljutiti što ih nije ubacio u svoj sastav?

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA