Electronic Arts i LaLiga sklopili višegodišnje partnerstvo

EA SPORTS FC, fudbalska igra koju razvija Electronic Arts i koja će biti objavljena po prvi put 2023. godine, imaće prava za sva LaLiga takmičenja, što dolazi kao rezultat višegodišnjeg partnerstva između obe strane.

  • 0
FIFA 22, Mbape Foto: EA Sports

Pored prava na imenovanje, EA SPORTS FC će uključiti sve grbove, grafiku, fontove i druge vizuelne elemente LaLige. Ovo partnerstvo obuhvata prvu i drugu diviziju LaLige, La Electronic ArtsLiga Promises, ligaški turnir za mlade, i eLaLiga, esport ligu La Lige.

„EA SPORTS FC je posvećen pružanju najautentičnijih i najatraktivnijih iskustava u globalnom fudbalu“, rekao je potpredsednik brenda EA SPORTS FC, Dejvid Džekson. „Naše inovativno novo partnerstvo sa LaLigom dodatno podiže tu ambiciju i učvršćuje poziciju obe organizacije u centru fudbalske kulture”.

EA i La Liga su godinama sarađivali dok je igra pravljena pod naslovom FIFA. EA je, međutim, završila svoje partnerstvo sa Fifom, međunarodnom fudbalskom federacijom, i pokrenuće sopstvenu franšizu pod nazivom EA SPORTS FC nakon FIFA 23.

EA će otkriti više detalja o ovom partnerstvu u narednim mesecima, kao i informacije u vezi sa EA SPORTS FC, koji će biti objavljen na leto 2023.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA