Profesionalni fudbaler se povredio igrajući video igre

Fudbaler Kortni Bejker Ričardson koji nastupa za Kru, engleskog četvrtoligaša, zadobio je povredu mišića u pojasu kuka, ali ne na terenu ili treningu, već u fotelji, igrajući video igre na Playstation-u!

  • 0
Gejming, gejmer, gaming, gamer Foto: Axville/Unsplash

Dobro je poznato da mnogi sportisti u slobodno vreme vole da igraju video igre, posebno sportske, kao što su FIFA, eFootball i Football Manager. Iako stoji da višečasovno sedenje ispred ekrana nije najzdravija aktivnost, malo ko se ikada povredio igrajući video igre.

Tako nešto je doduše pošlo za rukom jednom profesionalnom fudbaleru. Prošlog vikenda je klub saopštio da Kortni Bejker Ričardson nije u raspolaganju za utakmicu, zbog toga što je oštetio mišić nakon što je nezgodno seo na fotelju igrajući Playstation.

Oglasio se i sam trener kluba, Aleks Moris, koji je naveo da je ovo deo tela sa kojim je imao problem i ranije, te je on samo obnovio povredu. Sada se samo nadaju da nije ozbiljnija povreda i ad će Aleks uskoro moći da se vrati na teren.

Spekulisalo se da je glavni krivac nova FIFA23, ali se onda i sam fudbaler oglasio, koji je rekao da je ipak igrao Warzone. Da li ste se vi ikada povredili igrajući neku video igru?

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA