Pripremite se za dva Overwatch All-Star vikenda

Overwatch League All-Star vikend nam ove godine donosi dvostruko veću zabavu

  • 0
Foto: Blizzard; Overwatch League

Liga će ove godine organizovati dva odvojena Allstar događaja, jedan za azijski region i drugi koji će skupiti igrače iz Severne Amerike. Najbolji igrači svojih regiona će se takmičiti u nekoliko zanimljivih disciplina. Pored standardnog All-Star meča, imaćemo i priliku da uživamo u Talent Tejkdaun-u, Vidovmejker 1v1 turniru i drugim modovima.

Azijski spektakl dolazi prvi na red 26. septembra. Timovi su sačinjeni od poznatih imena sa scene kao što su JJonak, Choihyobin i MVP-a Overwatch League za 2020, Fleta. Igrače će voditi treneri Cho ''J1N''Hyo-Jin i Moon ''Moon'' Byung-chul. Američka verizija turnira će početi 3. oktobra a na takmičenju ćemo moći da pratimo neke od veterana ove igre poput Super-a, Spaceća i Agilities-a. Stratezi za oba All-Star time će biti Kim ''KDG'' Dong-Gun iz Filadelfije Fjužon i Kim ''Kuki'' Dae-kuk iz Florida Mejhema. All-Star događaji su sledeća stanica uoči velikog finala Overwatch Lige koje će biti održano između 8. i 10. oktobra. Sastave su navijači birali, ali je Blizzard prilagodio izbore kako bi svaki tim imao bar jednog predstavnika. Obe All-Star svečanosti će sadržati iste discipline, jedino će u azijskoj verziji biti nekoliko specijalnih izazova vezanih za heroje.

Ljubitelji ove igre će isto imati mogućnost da kupe skinove za Reinharta i D.Vu pomoću posebnih ligaških tokena u periodu od 29. septembra do 12. oktobra, koji su izašli u znak proslave ovog All-Star događaja. Za detaljne informacije o disciplinama i pravilima posetite ovaj sajt.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA