Ovogodišnji gejming oskari planirani za Decembar

Objavljen je datum za predstojeću The Game Awards ceremoniju koja će biti održana u digitalnom formatu.

  • 0
Foto: The Game Awards 2019

Kao i većinu stvari ove godine, globalna pandemija je pomerila još jedan događaj ali ga nije otkazala. Gejming ekvivalent oskara, The Game Awards 2020 nam stiže 10. decembra ove godine. Iako će ceo događaj biti održan preko interneta, organizatori obećavaju da ništa neće izostajati sa ovogodišnje ceremonije i da će gejmeri moći da uživaju u besplatnom prenosu koji će biti dostupan na 45 globalnih video platformi.

Pošto se svet ne može bezbedno okupiti na jednoj fizičkoj lokaciji, Game Awards će organizovati prenos iz više svetskih gradova ove godine. Spektakl će biti emitovan u 4K UHD rezoluciji iz studija u Los Anđelesu, Tokiju i Londonu. Gradovi domaćini biće digitalno povezani prilikom ove inovativne proslave a imaćemo prilike da iskusimo i muzičke performanse kao i spektakularne svetske premijere.

Na svečanosti će biti dodeljene nagrade za najbolje naslove koji su izašli ove godine, a dodata je i još jedna kategorija koja se odnosi na ''inovativnost u pristupačnosti''. Kako organizatori objašnjavaju, ova nagrada će biti dodeljena igri ili studiju koji se najviše zalagao za kreiranje što pristupačnijeg iskustva.

Prošlogodišnju dodelu nagrada je pratilo oko 50 miliona gledalaca širom planete, a preko 7.7 miliona gledalaca je u jednom momentu pratilo ceremoniju na raznim platformama. Pridružite se.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA