≫ 

Srbija je spremna za evropske Tekken kvalifikacije za svetsko IeSF prvenstvo!

Kvalifikacije će se održati 31.10. u 16:00 časova.

  • 0
vlada-tekken-prvenstvo1 Foto: SESA/RUR

Bliži nam se 12. svetsko IeSF prvenstvo, turnir na kome će se takmičiti najbolji Tekken 7, PES21 i Dota 2 igrači na svetu. Pre glavnog događaja će se održati evropske kvalifikacije, koje počinju upravo sutra.

U pitanju su kvalifikacije za borilačku igricu Tekken 7, izuzetno popularan takmičarski esport širom planete. Srbiju će predstavljati Vlada ''Coldheart'' Stanković, čovek koji iz godine u godinu dokazuje da je najbolji Tekken igrač u našoj zemlji.

IesF Tekken turnir će biti podeljen u 3 faze: grupe, plejof i veliko finale. IeSF je faze podelio na sledeći način:

  • Grupna faza: 16:00h – 17:40h
  • Plejof faza: 18:00h  – 22:30h
  • Veliko finale: 22:30h – 23:00h

Kvalifikacije će biti podeljene u 4 grupe od po 5 država. Najbolji igrač iz svake grupe će se plasirati u četvrtfinale, dok će drugoplasirani i trećeplasirani zaigrati u zasebnom žrebu. Pobednik svakog meča iz ovog žreba će ostvariti plasman u četvrtfinale.

Vlada Coldheart će grupe započeti u 16:00 časova, kada će ući u okršaj sa reprezentativcem Austrije. Kasnije će se susresti i sa igračima iz San Marina, Luksemburga i Bosne i Hercegovine.

Prenos turnira možete pratiti na sledećim Twitch kanalima: https://www.twitch.tv/kayanetv + https://www.twitch.tv/iesf.tv

Na prošlogodišnjem IeSF prvenstvu je boje naše zemlje branio upravo Vlada, gde je osvojio top 8 plasman. Intervju sa Vladom možete pogledati OVDE, ili u prilogu ispod.

Evropske kvalifikacije za Dotu 2 i PES će se održati u novembru.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA