Šestdeset zemalja učestvovaće na FIFAe Nations Series 2021

Najbolji Fifa reprezetantivci počinju kvalifikacije za FIFAe Nations Cup 2021 koji će se održati u Danskoj.

  • 0
Foto: FIFAe

Za mnoge najbolje igrače sveta, predstavljanje svoje zemlje i takmičenje za ultimativnu slavu u drugom izdanju FIFAe Nations Cup-a je sigurno ostvarenje snova, ali i jedan od najvećih takmičarskih izazova. Nikad do sada konkurencija nije bila ovolika, a reprezentativci počinju klavifikacije u pet regionalnih onlajn turnira koji će se održati od 22. aprila do 23. maja.

Takmičari se neće samo boriti za jedno od preostala 23 mesta na FIFAe Nations Cup-u, već i za međunarodnu slavu i nacionalni ponos. Kao domaćin, Danska je prva država kojoj je zagarantovan plasman na FIFAe Nations Cup-u. Na prvom turniru, održanom 2019. godine, dvadeset zemalja se takmičilo u Londonu, a francuska je u finalu pobedila Argentinu i postala prvi šampion u borbi nacija.

Kompletan nagradni fond za Nations Series kvalifikacije i FIFAe Nations Cup je 500,000 dolara, a završni turnir će biti odigran u Kopenhagenu od 20. do 22. avgusta. Sve učesnike i rezultate možete pratiti na zvaničnom vebsajtu a mečevi se prenose na Tvič kanalu.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA