Svetsko League of Legends prvenstvo će nas i ove godine odvesti u Kinu

Prošlogodišnji šampionat se održao u Šangaju

  • 0
Shenzhen, Šendžen

Foto: Pixabay

Posle meseci glasina, nagađanja, pa čak i priče da će se održati u izvorštu korona virusa, danas konačno saznajemo datum i mesto ovogodišnjeg League of Legends Worlds šampionata.

Kompanija koja nam je donela čuveni esport, Riot Games, je danas potvrdila i zvanično najavila da će 2021 League of Legends Worlds šampionat početi 6. novembra 2021, i da će se u potpunosti održati u Universiade sportskom centru u kineskom gradu Šendženu. U pitanju je domaći stadion fudbalskog kluba Šendžen, koji poseduje kapacitet od 60,334 sedišta.

Kao vodeći finansijski, kulturni i tehnološki lider u azijsko-pacifičkom regionu, Šendžen će definitivno biti savršen domaćin spektakularnog esports događaja kao što je Worlds.

Ovo će biti drugi Worlds šampionat koji će se održati u jeku pandemije korona virusa. Iako ne možemo tačno da predvidimo situaciju u narednih 6 meseci i da li će stadion ovoga puta pružiti dobrodošlicu većem broju gledalaca, sigurni smo da će Riot ponovo odraditi odličan posao, kao i prethodne godine.

Sa Worlds 2021 šampionatom, Šendžen postaje 3. kineski grad domaćin svetskog League of Legends prvenstva. Ovaj esports spektakl se prošle godine održao u Šangaju, dok se 2017. godine održao u Pekingu.

Pratite nas za još vesti o 2021 Worlds šampionatu.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA