≫ 

Globalni esports turnir kao uvertira za Olimpijske igre

Intel World Open okupiće najbolje svetske igrače na Rocket League i Street Fighter V turnirima.

  • 0
Foto: Intel World Open/The Tokyo Olympics 2020

Uz podršku Međunarodnog olimpijskog komiteta, Intel će organizovati turnir na kojem će se takmičiti neki od najboljih esportista na planeti. Intel World Open bi trebao da pokaže svetskoj sceni koliko može da bude uzbudljiv jedan esports događaj i predstavi esports budućim navijačima.

Zainteresovani igrači mogu da se registruju za dve discipline, Rocket League i Street Fighter V. Registracije su otvorene i za zainteresovane igrače sa naših prostora, i trajaće od 15. maja do 31. maja. Nakon toga takmičenja će se odigravati po rasporedu koji možete pogledati ispod.

Printscreen - Intel World Open

Svi igrači moraju imati preko 15 godina ako žele da učestvuju na Rocket League turniru, a preko 16 ako vam je Street Fighter V zanimljiviji. Onlajn kvalifikacije za Street Fighter se mogu igrati na PC-u i PS4, dok Rocket League igrači mogu da igraju na bilo kojoj platformi koja podržava Rocket League.

Oba turnira imaju nagradni fond od 250,000 hiljada dolara, a ako želite da testirate svoje sposobnosti na regionalnom, pa možda i globalnom novou, registrujte se na ovoj stranici. Potrebno je i da se upoznate sa pravilima Rocket League turnira i Street Fighter V.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA