Call of Duty najavio ligu sa nagradnim fondom od 1,2 miliona dolara

Dosta ulaganja u esports

  • 0
call-of-duty-warzone-turnir1 Foto: Activision

Svetski poznata pucačina Call of Duty: Warzone dobija veliku World Series ligu, sa 4 turnira sa nagradnim fondom od po 300,000 dolara. Pedeset trojaca će se takmičiti na prvom turniru, uključujući direktne zvanice, kao i pobednike onlajn kvalifikacija.

Liga će se sastojati iz 4 turnira, u trios i duos kategoriji u evropskom i američkom regionu. Glavni nagradni fond turnira će iznositi $200,000, koji će podeliti najveštiji igrači, dok će dodatnih $100,000 biti rezervisano za takozvani Captain's Cup.

Captain's Cup poziva 5 odabranih kapitena, koji će formirati sopstveni trojac sa igračima na turniru. Pobednički kapiten će osvojiti $20,000, dok će ostali igrači iz pobedničkog tima osvojiti po $1,000.

U ponedeljak, 24. maja počinje počinje prva runda kvalifikacija, gde će se sastati 32 najbolje ekipe iz prethodne runde zatvorenih kvalifikacija. Pobednička ekipa će se pridružiti najboljem timu na prvom Call of Duty: World Series of Warzone turniru, koji počinje 23. juna.

Kako je varanje i hakovanje veliki problem i predmet rasprave u zajednici igrača, organizator će dati sve od sebe da spreči bilo kakve neregularnosti na predstojećim turnirima.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA