• 0

Uživajte u velikom finalu milionskog Apex Legends turnira i osvojite nagrade na strimu

, Telegraf

Ovog vikenda najbolje Apex Legends ekipe Evrope i Severne Amerike igraju finala njihovih regiona, a vi možete gledajući strim da dobijete neke od četiri ekskluzivne nagrade.

  • 0

Navijači koji se uključe u prenos Apex Legends Global Series Championship finala mogu da dobiju kozmetiku koja neće biti dostupna nigde drugde. Dvadeset evropskih ekipa počinje finale 12. juna u 17;00 po našem vremenu, a američki timovi će stupiti na scenu 13. juna od 23:00.

Timovi iz obe regije se takmiče za nagradni fond od 690,550 dolara, ali i vi možete da dobijete nagrade ako ste uključeni u strimove na Twitch platformi. Sve što je potrebno da uradite je da spojite vaš Twitch i EA nalog i možete da osvojite ekskluzivne skinove. Nagrade mogu da dobiju korisnici Playstation 4, Xbox One, Nintendo Switch i PC-a. U zavisnosti koliko vremena provedete na strimu, kroz 24 časa dobićete predmete u betl rojal igri.

U subotu i nedelju nas očekuju pravi Apex Legends maratoni koji će trajati pet rundi, a možete i pogledati koje ekipe se takmiče u evropskom i američkom finalu. Strimove možete gledati na zvaničnom Twitch kanalu, a u produžetku pogledajte koje skinove možete da osvojite dok gledate vrhunske Apex igrače.

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima