Uživajte u velikom finalu milionskog Apex Legends turnira i osvojite nagrade na strimu

Ovog vikenda najbolje Apex Legends ekipe Evrope i Severne Amerike igraju finala njihovih regiona, a vi možete gledajući strim da dobijete neke od četiri ekskluzivne nagrade.

  • 0
Foto: Apex Legends

Navijači koji se uključe u prenos Apex Legends Global Series Championship finala mogu da dobiju kozmetiku koja neće biti dostupna nigde drugde. Dvadeset evropskih ekipa počinje finale 12. juna u 17;00 po našem vremenu, a američki timovi će stupiti na scenu 13. juna od 23:00.

Timovi iz obe regije se takmiče za nagradni fond od 690,550 dolara, ali i vi možete da dobijete nagrade ako ste uključeni u strimove na Twitch platformi. Sve što je potrebno da uradite je da spojite vaš Twitch i EA nalog i možete da osvojite ekskluzivne skinove. Nagrade mogu da dobiju korisnici Playstation 4, Xbox One, Nintendo Switch i PC-a. U zavisnosti koliko vremena provedete na strimu, kroz 24 časa dobićete predmete u betl rojal igri.

U subotu i nedelju nas očekuju pravi Apex Legends maratoni koji će trajati pet rundi, a možete i pogledati koje ekipe se takmiče u evropskom i američkom finalu. Strimove možete gledati na zvaničnom Twitch kanalu, a u produžetku pogledajte koje skinove možete da osvojite dok gledate vrhunske Apex igrače.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA