Multimilioner i gejmer Ninja se pridružuje holivudskoj agenciji za talente

Kroz istu agenciju su prošli Bred Pit, Arijana Grande, i mnogi drugi.

  • 0
Njujork, Takmičenje igrica Fortnite Foto: Guliver/Sarah Stier/Getty Images

Svetski poznati gejmer Tajler ''Ninja'' Blevins, koji je slavu i bogatstvo ostvario zahvaljujući čuvenoj pucačini Fortnite, je odlučio da se oproba i na glumačkoj sceni.

Ninja je započeo svoju karijeru kao Fortnite streamer na internet platformi Twitch. Streameri su gejmeri koji uživo prenose igranje odabrane igrice. U zavisnosti od svoje popularnosti, sposobni su da privuku čak više od pola miliona gledalaca.

Ninja je u jednom periodu svoje karijere potpisao za trenutno ugašenu streaming platformu Mixer, ali se pre nekoliko meseci vratio kompaniji gde je njegova slava i počela - na Twitch. Pored njegovih uobičajenih Fortnite streming sesija, Ninja je izrazio želju da se oproba u holivudskoj industriji. Ovo je u neku ruku prirodno, jer streameri u skoro svim slučajevima organizuju svoj prenos sa veb kamerom, i često kreiraju ''alternativnu personu''.

Mladi gejmer se pridružio holivudskoj Kreativnoj Agenciji za Umetnike (eng. Creative Artists Agency LLC - CAA), gde se nada da će napraviti veoma plodan početak svoje nove glumačke karijere. Kroz istu agenciju su prošli poznati glumci kao što su Tom Kruz, Bred Pit, Kris Evans, ali i još jedan poznati streamer - Gaj ''Dr Disrespect'' Bijam.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA