≫ 

Fortnite strimer oborio rekord u broju gledalaca na Twitch platformi.

Koji Ninja? Španskog stimera na Twitch platformi gledalo preko dva miliona gledalaca.

  • 0
Foto: Epic Games/ Fortnite

Strimer, TheGrefg, dobio je svoj personalni Fortnite Icon Series skin, a 2,390,000 gledalaca se uključilo u strim kako bi pogledali predstavljanje jedinstvenog skina. Španac je uveliko prešao dva miliona gledalaca čak i dok je čekao da mu Epic Games pošalje sadržaj. Fortnite Icon Series skinovi su ubacili u betl rojal neke od najvećih strimera i internet ličnosti.

TheGrefg je oduvao rekord plavokosog Fortnite vunderkinda, Nindže, od 667,000 gledalaca, a američka političarka Aleksandrija Okasio-Kortez je skupila 420,000 igrajući Among Us prošlog oktobra. TheGrefg je preskočio i prethodni rekord koji je držao esports ELEAGUE TV sa 1.1 milion ukupnih gledalaca.

Neke druge ličnosti koje se ovekovečena u Icon Series skinovima su Loserfruit, Lachlan, DJ Marshmello, reper Travis Scott i Major Lazer. Ukoliko želite da nabavite ovaj skin, trebate da sačekate do 16. Januara. Kada dolazi u prodavnicu za 2,000 – 3,000 V-baksa. Epic je pripremio i događaj ‘’pod je lava’’ koji će trajati od 14-15. januara i tom prilikom pobednici će moći da se dokopaju skina dan pre ostalih igrača.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA