Lara Kroft i Predator stižu u Fortnite

Procurelie su određene informacije o dolasku novog karaktera u Fortnajt, a internet zajednica je već otkrila o kome je reč.

  • 0
fortnite-0991

Foto: Epic Games/Fortnite

Epic Games je tokom sezone pet u Fortnajt ubacio mnogo ''lovaca'' u sastav betl rojala kao što su kultni ratnici i vojnici iz video igara, televizije i filmova. Do sada smo imali Master Chief-a, Kratos-a, a izgleda da ćemo dobiti još nekoliko klasičnih gejming figura.

Na socijalnim mrežama pojavile su se informacije da novi krosover skin pod nazivom ''Typhoon'' treba da stigne u Fortnajt. Navodno skin bi trebao da bude ženski karakter, sa reaktivnim stilom i, kao većina skinova ove sezone, doći će putem portala Steamy Stacks.

 

Zvanični Tomb Raider tviter nalog objavio je još jedan potencijalni dokaz 12. januara. U tvitu se nalaze pijuk, žena koja trči i strela. Možda se pijuk odnosi na Larino pomagalo kada se penje po snežnim planinama u Rise of Tomb Raider ali ne postoje ogromne slučajnosti u odnosima sa javnošću velikih gejming kompanija.

 

Pre Lare, Epic Games je i suptilno najavio novog bos karaktera koji upravo danas dolazi sa novim ažuriranjem. U igru će biti ubačeni i jungle hunter kvestovi tako da je vrlo verovatno da se radi o Švarcenegerovoj noćnoj mori Predatoru.

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA