≫ 

Koje lokacije morate da izbegavate ako želite da preživite u Fortnite-u?

Fortnajt igrač je podelio na socijalnim mrežama mapu određenih lokacija gde igrači uglavnom završavaju partiju.

  • 0
Fortnite

Foto: Epic Games

Ponekad u Fortnajtu jednostavno želite da odmah uletite u zonu sa dosta igrača, brzo uđete u akciju i još brže umrete. Nekad želite da igrate na sigurno i preživite što duže, a zahvaljujući mapi lokacija gde igrači najčešće ostaju bez glave, sada možete dobiti solidnu predstavu o tome gde možete najverotanije biti uklonjeni.

Mapu je napravio Fortnajt igrač Lucas7yoshi, koji je skupio podatke o oko 50,000 smrti, gledajući ponovljene snimke mečeva (riplejeve), i evidentirao najopasnije lokacije u igri. Igrač je pronašao ono što smo možda mogli i da naslutimo, više ubistava bliže centru mape nego po njenim obodima.

 

Najopasnije destinacije za sletanje su Salty Towers, a ne zaostaju mnogo Lazy Lake i Pleasant Park. Mnogo smrti se dogodi u sredini mape, u kojoj se ove sezone nalazi pustinja, ali pored toga povećana aktivnost se može primetiti blizu svake tačke od interesa. Sa druge strane Coral Castle, Steamy Stacks i Dirty Docks su izgleda relativno mirni sektori. Pogledajte žarišta borbe u nastavku teksta, a nadamo se da će vam ovo pomoći da duže preživite i ćešće stignete do Victory Royale-a.

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA