Saf se priključio Fortnajt timu TrainHard Esport

Američki profesionalac više nije slobodan igrač nakon turbulentne 2020.

  • 0
Foto: TrainHard Esport

Bila je ovo interesantna godina za višestrukog osvajača Fortnajt turnira Roka'' Saf'' Moralesa. U poslednjih 12 meseci, napustio je Ghost Gaming, priključio se ekipi Team SoloMid, a zatim je postao i slobodan igrač početkom 2021. Saf je jedan od najuspešnijih igrača u istoriji Fortnajta pa su obožavatelji očekivali da ga ekipe kao što je NRG ili Team Liquid brzo pokupe. Na kraju je francuska organizacija preduhitrila druge sa scene, a bivši FNCS šampion je postao prvi amerikanac u TrainHard Esport.

Saf se priključuje sjajnoj postavi igrača, koji su uglavnom iz Evrope, i koju čine Falcony, Matsoe, Umplify i Skite. Sastav koji definitivno može da se takmiči sa mnogim uspešnim organizacijma iz Fortnajta. Postoji argument da se Saf, kao i njegov duo partner Zayt, nađu na Fortnajtovoj verziji Maunt Rašmora jer su zajedno osvojili 13 turnira. Najvažniji turniri koje je dvojac osvojio su ESL Katowice Royale, završili su četvrti u duo kategoriji na World Cup-u, a uzeli su i FNCS Chapter 2 - Season 2.

Morales se od 2018. godine profesionalno takmiči i do sada je uspeo da skupi preko milion dolara učestvovanjem na 53 turnira, ali i pored toga kompetitivna strast se ne stišava i igrač želi da nastavi da se uspešno takmiči i narednih godina.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA