Mars napada! Mali zeleni izgleda stižu u Fortnajt

Igrači će pored ljudskih protivnika uskoro morati da povremeno proveravaju i da li vrebaju gosti iz svemira.

  • 0
fortnite Foto: Epic Games

Na internetu su otkriveni interesantni fajlovi koji su došli u Fortnajt zajedno sa poslednjim ažuriranjem. Svetslosni efekti, ikone i drugi sadržaji su otkriveni među fajlovima igre, a pouzdani likeri sumnjaju na sile iz svemira. Gejmeri, koji se bave poverljivim Fortnajt podacima na socijalnim mrežama, misle da će vanzemaljske otmice biti sledeći novitet koji će se pojaviti u igri. Jedino nije poznato kako i zašto?

Tviteraši FortTory, Mang0e i HYPEX su objavili sve šta su otkrili o vanzemaljskim sadržajima. FortTory je objavio jedan od mnogih efekata koji je skoro došao u igru, i veruje da će biti korišćen za prikaz vanzemaljskih otmica.

Drugi korisnik, Mang0e, je otkrio fajl pod nazivom ''Abducted'' u ''Animation'' folderu koji potvrđuje da Epic Games nešto smera.

Najkonkretniji dokaz ipak je imao HYPER koji je pokazao kratak klip animacije karaktera koga privlači svetslost svemirskog broda.

Do sada smo uglavnom pogađali koji će noviteti biti ubačeni u popularni betl rojal, a ako svemirci zaista planiraju da dođu na Fortnajt ostrvo spremni smo i za njih.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA