Avengersi ponovo u Fortnite-u: Igrajte kao super zlikovac Tanos

  • 0
tanos-fortnite-avengers1 Foto: Epic Games

Ponovo se vraćamo u svet Avengersa i super heroja, ali ovoga puta ne kao zaštitnici planete Zemlje i čitavog univerzuma, već u kostimu zlikovca Tanosa. Tanos će u subotu, 26. juna zvanično izaći u Fortnite prodavnici, ali ćete pre toga imati priliku da ga osvojite igrajući Thanos Cup turnir.

Primarno inspirisan filmskim ostvarenjem Avengers: Endgame iz 2019. godine, Tanos sleće na Fortnite ostrvo sa svojim klasičnim zlatnim oklopom i legendarnom rukavicom. Pored kompletnog kostima intergalaktičkog zlikovca, igrači će dobit i specijalan sprej.

Ceo kostim možete osvojiti igrajući Thanos Cup duos turnir, a najbolji igrači iz svakog regiona će osvojiti kompletnu kolekciju. Međutim, ako želite da se takmičite, moraćete da ostanete budni posle ponoći, jer turnir počinje u 2 ujutru po našem vremenu. Više informacija o turniru možete pronaći u igri, ili na ovom linku.

Ako pak ne stignete na turnir, ne brini te se, jer će Tanos izaći u Fortnite prodavnici krajem nedelje, 26. juna, tako da ćete još uvek moći da dopunite vašu Avengers kolekciju.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA