Arijana Grande sprema koncert u Fortnajtu! Uskoro ćete moći da igrate kao poznata pevačica

Da li vi slušate Arijanu Grande?

  • 0
Ariana Grande Arijana Grande / Foto: Profimedia/Pacific coast news

Pouzdani insajderi Fortnite zajednice su ponovo u akciji. Jedan anonimni igrač ovoga puta tvrdi da u igru uskoro stiže čuvena pevačica Arijana Grande, koja će napraviti svoj debi na Fortnite ostrvu sa spektakularnim koncertom.

Razne poznate ličnosti i likovi iz popularne kulture nisu nikakva novost za Fortnite. Iako nam ovakve glasine ponekad deluju skoro nemoguće, uvek treba da se setimo koga je Epic Games sve uspeo da dovede u igru. Od čitave postave Avengersa, Supermena i drugih superheroja, pa sve do ličnosti kao što je Lebron Džejms, moglo bi se reći da više ništa ne može da nas iznenadi. Ipak, uzbudljivo je videti ovakve najave, posebno ako ste fan ličnosti u pitanju.

Anonimni Fortnite insajder tvrdi da će muzička zvezda Arijana Grande uskoro stići u igru. Ne samo da ćete moći da oprobate vaše veštine kao poznata pevačica, već ćete imati priliku i da uživate u njenom koncertu. Ovo će biti i odlična promocija za mladu umetnicu, posebno ako je spremila i nove numere. S obzirom da je Trevis Skot već imao sopstveni nastup u Fortnite-u, vrlo je verovatno da ćemo dobiti i koncert Arijane Grande.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA