Ništa bez Fortnajta: Ninja svakodnevno gubi na stotine pregleda

Gledanost njegovog kanala opala je za preko 50%

  • 0
fortnite-ninja1 Foto: Epic Games

Tajler ''Ninja'' Blevins u poslednje vreme igra sve moguće igre osim Fortnite-a, što se ozbiljno odrazilo na gledanost njegovog kanala.

Ninja se smatra za verovatno najvećeg strimera na Twitch-u, i glavnu facu igre koja ga je proslavila - Fortnite-a. Na vrhuncu svoje karijere igrao je čuveni battle royale, ponekad sa gostima kao što je Drejk. Tada je dostigao rekordan broj pretplatnika na platformi, sa čak 250,000. Ninja ima čak i sopstveni skin u igri.

Međutim, uprkos svoj toj slavi, u poslednje vreme nam definitivno deluje kao da mu je Fortnite ''preseo''. Gotovo ga nikada ne igra na strimu, zbog čega je gledanost njegovog kanala drastično opala. Ipak, Ninja još uvek drži rekord strimera sa najvećim brojem pratilaca, sa čak 16.7 miliona.

Njegova prosečna gledanost je u julu pala na 3,600, što je pad od više od 50%. Ninja je tokom jula strimovao svega 89 sati, od čega je Fortnite samo 6 sati. U toku tih 6 sati je sakupio preko 10,000 pregleda, ali otkad ne igra čuveni battle royale, sve je krenulo nizbrdo. Čak 70 sati je proveo igrajući Final Fantasy XI, kada ga je gledalo u proseku 2,000 fanova.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA