Spremite se za drugu rundu u Fortnajtu sa Kemi i Gajlom

U Fortnite dolazi još tabača iz čuvenog Street Fighter serijala. Pored Čan-Li i Rijua, uskoro ćete moći da igrate i sa Kemi i Gajlom.

  • 0
Foto: Fortnite Game

Populacija karaktera iz poznatih franšiza raste u Fortnite-u. Na već prenaseljenom ostrvu, od 7. avgusta moći ćemo da pored sportista, pevača, superheroja i mnogih drugih zvezda, igramo i sa Kemi i Gajlom iz Capcom-ove legendarne tuče Street Fighter. Karakteri koji su noćna mora M.Bison-a, stići će u Item Shop za samo nekoliko dana.

Foto: Epic Games

Pored klasičnog Gajla iz Street Fighter II igre, u igru će doći i skin koji je spreman za avanture po plažama, kao i K.O. bekbling. Obožavatelji Kemi mogu da dobiju i njen klasični skin, ali razgibani komandos dolazi i sa Tactical Cammy varijantom. Sva ova odela možete kupiti u paketu ili odvojeno. U prodavnicu će doći i komplet sa oba borca, a dobićete i Round 2 ekran za učitavanje.

Oni koji žele da kompletiraju Street Fighter kolekciju, moći će i da nabave specijalni paket opreme u kome se nalazi Knuckle Buster, Delta Red Bowie Blade pijuci i V-Trigger glajderi. Ako vam se sviđaju ovi sadržaji, ali ste već potrošili letnju ušteđevinu, Epic Games ima rešenje i za vas. Učestvujte na Duos turniru Cammy Cup, a najbolji timovi iz svakog regiona će osvojiti nove skinove i opremu, dok će svako ko skupi makar 8 poena na turniru dobiti Round 2 ekran za učitavanje.

Foto: Epic Games

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA