Vil Smit je nova poznata ličnost koja stiže u Fortnite

Vil Smit je najnovija poznata ličnost koja će se pridružiti bogatoj listi Fortnajt skinova, kojoj su nedavno pridružili Rajan Rejnolds i Arijana Grande.

  • 0
Bad Boys for Life film , Will Smith Vil Smit,  Martin Lawrence Martin Lorens Foto: Tanjug/AP/Ben Rothstein/Columbia Pictures-Sony

Ukoliko ste fan čuvene komedije ”Loši Momci”, onda budite uzbuđeni, pošto će baš Majk Lauri, kojeg glumi Vil Smit, biti novi Fortnajt skin. On se juče pojavio u Epic Store radnji i možete ga kupiti po ceni od 1,500 V-Bucks-a (oko 10 dolara).

Opis skina koji se zove ”Loose cannon”, što je i referenca na njegov karakter, kaže da se radi o detektivu koji je spreman na sve. Ako ste ikada gledali jedan od filmova, znate da je to pravi opis. Nadamo se da bi uskoro svoj skin mogao da dobije i Martin Lorens.

O saradnjama Fortanjta sa poznatim ličnostima smo već dosta pisali u prošlosti, a samo u avgustu su pored Smita uspeli da ubace i Arijanu Grande, Rajana Rejnoldsa, kao i J. Balvina. Iako ne zanimaju ovakvi dodaci baš sve igrače, Epic nastavlja da pravi sjajne marketinške poteze, zbog čega je njihova najpoznatija igra već godinama među najpopularnijim na svetu.

Vil-smit-fortnajt Foto: Epic Games

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA