Da li nam Epic Games sprema još jedan Venom skin za Fortnajt?

Glasine na socijalnim mrežama sugerišu da će se još jedna verzija Venom skina naći u bogatoj Fortnite kolekciji.

  • 0
Foto: Epic Games/Marvel

Zvanično je počeo Fortnite Chapter 2 – Season 8, a Epic je odlučio da se malo više pozabavi originalnim konceptima i skinovima. Ipak, osvežavajuću grupu Battle Pass likova će pratiti i kolaboracija sa Marvel stripovima. Zlikovac iz Spiderman univerzuma, Carnage, se već pojavio u Fortnite-u, a igrači ga mogu otključati na level-u 100. Sumnja se da ovo nije poslednji Symbiote koji će u narednom periodu doći u igru.

Film Venom: Let There Be Carnage bi trebalo za par nedelja da dođe u bioskope, a znatiželjni ljubitelji Fortnite-a veruju da Epic planira da ovaj događaj obeleži sa novim Venom skinom. Originalni skin je izašao 20. novembra prošle godine kada su Marvelovci uskočili na ostrvo tokom Chapter 2 – Season 4. Jedan od Fortnite istraživača je objavio svoja zapažanja na Twitter-u.

Ne baš konkretan dokaz, ali ShinaBR veruje da upotreba reči ”Symbiotes” znači da ćemo pored Carnage-a dobiti još karaktera zaraženih vanzemaljskom masom. Nepoznato je kako će novi skin izgledati, ali očekujemo da će informacije u narednim nedeljama otkriti još detalja. Možda čak dobijemo i čitavu familiju?

Foto: Marvel Comics

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA