Američku esports organizaciju napustilo tri Fortnajt igrača

Tri Fortnite profesionalca ekipe XSET se od danas nalaze na listi slobodnih igrača.

  • 0
Foto: XSET

Organizacija XSET je juče najavila odlazak tri igrača iz njihove Fortnite divizije. Tajler ”Knight” MekDugal, Itan ”RogueShark” Kamerman i Aleksander ”Av” Vandervin će igrati za drugu ekipu nakon godinu dana provedenih sa XSET-om. Igrači su činili osnovu i bili prvi Fortnite profesionalci koje je potpisala organizacija.

Svaki od njih je imao različite rezultate dok je predstavljao ekipu, a RogueShark i Knight su zajedno stizali do tri finala FNCS-a. Av je bio dva od tri puta deo tog tima, a videćemo gde će ova trojca nastaviti Fortnite karijeru, pošto popularni betl rojal polako počinje da gubi gledaoce.

Prisustvo XSET brenda na profesionalnoj Fortnite sceni se vremenom smanjilo. Jedini aktivni Fortnite igrač je finalista Svetskog kupa Dejvis ”Ceide” MekKlelan, a još ne znamo da li planiraju da novim igračima zamene trojcu koja napuštaju organizaciju. Na tržištu ima dosta slobodnih igrača ali budućnost Fortnite-a kao esports discipline visi o koncu.

Postoji mnogo timova kojima bi mogli da se pridruže Av, Knight i RogueShark. RogueShark i Knight su nedavno osvojili turnir ali se zato Av mučio na FNCS takmičenjima.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA