Fortnite se VRAĆA na mobilne telefone!

Fortnite se konačno vraća na iPhone, iPad, ostale iOS sisteme i Android, i to putem mobilne aplikacije Nvidia GeForce NOW.

  • 0
fortnite-0991 Foto: Epic Games/Fortnite

Nvidia GeForce NOW će dozvoliti igračima da strimuju Fortnite na svoje mobilne uređaje – preko Safari Web browser-a ili preko GeForce NOW aplikacije za Android. Igrači koji su zainteresovani mogu da se prijave za zatvorenu betu. Da biste se prijavili na listu čekanja, potrebno je da budete GeForce NOW član, kao i da posedujete Nvidia nalog (Priority membership vam neće povećati šansu da budete izvučeni). Izvučeni igrači će dobiti pristup beti krajem januara.

Ova verzija Fortnite-a će navodno biti specijalno prilagođena mobilnim uređajima. Nvidia tim je takođe potvrdio da trenutno sarađuje i sa drugim izdavačima, kako bi predstavio još ”cloud-to-mobile” igara.

Fortnite već neko vreme nije dostupan na iOS uređajima. Iako je Epic tehnički ”pobedio” u sudskom okršaju protiv Apple-a, čuveni battle royale još uvek ne možete preuzeti putem App Store prodavnice.

Kako će igrači uskoro moći da pokrenu Fortnite preko Safarija, biće interesantno videti da li će Apple ponovo ”umešati prste”.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA